På Almöns Bad & Camping finns både lantlig idyll och cityvimmel i nära anslutning.

Samtidigt som vi har naturen inpå knuten är det nära till både Uddevalla, Stenungsund och Göteborg, med besök på Liseberg och shopping som förslag på utflyktsgöromål.

Eller så tar ni tillfället i akt och stannar kvar på ön för att uppleva Tjörns rika kulturliv. Koppla av i lilla pittoreska Skärhamn, besök Pilane gravfält eller Nordiska Akvarellmuséet – eller bara njut på klipporna eller vid badplatsen alldeles intill havet.

Som gäst hos oss har du möjlighet att campa från början på april till början i september.

Butik inom området

Inom campingområdet finns en mindre servicebutik med det allra nödvändigaste utbudet. Här finns givetvis godis, glass och dricka för semestermyset.

För större köp finns en stor och fin ICA-butik på gångavstånd från Almöns campingplats.

Campingbutiken är öppen 8.30 – 21.00 under högsäsong.

Faciliteter på campingen

Som gäst på Almöns Bad & Camping har du tillgång till tre servicestationer, inkluderat dusch och toalett samt kök. Här finns dessutom tvättstugor med tvättmaskin och torktumlare samt handikapptoaletter på området.

Små enkla stugor på 10 kvadratmeter (upp till tre personer) och 20 kvadratmeter (upp till 5 personer) finns att hyra. Samtliga stugor är utrustade med täcken, kuddar, vattenkokare och övrig grundutrustning för att kunna tillaga och äta måltider.

Du som gästar oss har även möjlighet att hyra vår fina bastu för en stunds skön avkoppling. Se prislista för ytterligare information.

Receptionen är öppen 8.30 – 21.00 under högsäsong.
Utcheckning sker senast kl 12.00 avresedagen.

Goys Thaifood

Hungrig eller sugen? I direkt anslutning till vår dansbana och helt nära badplatsen ligger Goys Thaifood med generösa öppettider. I menyn finns alternativ som passar alla – vegetariskt, fisk- och kötträtter.

Öppettider – Högsäsong
Alla dagar 11.00-19.00

Öppettider – Övrig tid
Fredag – söndag 11.00-19.00

Prislista & Bokning

Önskar du boka direkt, göra en förfrågan eller kontakta oss?

Karta över campingen
Inom campingområdet finns två vackra badplatser med kringliggande klippor.
Aktiviteter – Detta händer under säsongen